Hocam firefox üzerinden çıktı alırken bazen düzgün bastırıyor bazen yanlış. Bu arada verdiğiniz komutlar ile yükleme işlemi yapıp reboot ettim ancak font hala aynı. Kod ile yüklemeyi yapmamış olabilir. Bağlantı hatası veriyor. İnternette sıkıntım yok bağlanabiliyorum ama fontları indirirken bağlantı hatası veriyor.
Sorunun tamamen çözüldüğünü belirtmemişsiniz, bu sebeple yazıtipi ile ilgili öneri istediniz. Bunun üzerine çekirdek yazıtipleri ile ilgili yönlendirme yaptım. Ama yukarıda alıntıladığım şekilde, sorunun tam olarak çözülmediğini belirtmişsiniz. Muallakta kalan bu hususla ilgili herhangi bir yere olumlu olumsuz dönüş de yapmadınız. Ayrıca yazıtipi kurulumuyla alakalı yaşadığınız durum için de dönüş yaptım, ama siz sonucu paylaşmak yerine doğrudan konuyu etiketleyip geçiyorsunuz. Daha önceki konularda da benzer tutum içine girmeniz dolayısı ile bu hususu gündeme getirdim.
Şu an elimizdeki tek veri yazdırma yapabildiğiniz, ama Firefox ile yazdırırken bazen hata vermesi. Sorunun çözümü için çekirdek yazıtipi kurulması ile ilgili sonuç belirsiz. Yaşadığınız sorun "charset" hataları yazıtipinden kaynaklı olabilir, ama yetersiz geri dönüş sebebiyle bu husus neticeye kavuşmadı.
Forumdaki konuların tek amacı sizlerin yaşadıkları soruna yardımcı olmak değil, düzenli ve düzgün geri bildirim yapılan forum oluşturarak, benzer sorunları yaşayanlar için kaynak oluşturmak da amaçlardan bir tanesi. Diğer forumlardan farklı olarak, bu forumda geri dönüş yapılmasına bu sebeple önem gösteriyoruz ve bu hususu özel mesaj, moderasyon uyarısı gibi yöntemlerle gündeminize getirmek için uğraş veriyoruz. Önem verdiğimiz bu hususlarla ilgili hatırlatma ve gündeme getirme yollarımızın, kimseyi kırmak ya da rencide etmek gibi niyetleri taşımadığını da dipnot olarak eklemek isterim.
[warning]Başlık etiketlendiği için konu kilitlenmiştir.[/warning]