Bu kadar abartmaya gerek yok canım, burası altı üstü masaüstü görüntülerinin paylaşıldığı bir bölüm. Olmadık çerçeveler çizmenin alemi var mı?
[member=225]fortran[/member] usta relax... Ben sadece görüş belirttim. Özgür yazılım. Özgür forum. Özgür fikir... Sizde katılmamakta özgürsünüz.
[member=347]sakata gintoki[/member] basit olan basittir... Ben her mesajı oradaki, boş demedim. Bibere gerek yok

Ama sende haksız değilsin düşününce. Tutmayacak bir düzen gibi göründü şimdi.
Sadece öneriydi elbette. Bu yapılmadan önce siz niye peki paylaşmadınız fikrinizi?! Keşke daha önce katılsaydınız. Şimdi okları üzerime çevirmek asıl mantıksız.
Haklısın [member=739]linuxmodel[/member] insanın paylaştığı bir şeyi, başkasının beğenmesi güzel. Dediğim gibi sadece fikirdi. Doğru olduğunu savunmadım. Sizlerle paylaştım ve sizlerden şimdi yanıt geldi

Eskisi gibi devam etsin o zaman [member=1]Danny[/member] hocam fikre pek katılan olmadı. Sonuçta bu bir öneriydi güzel ya da değil. Ben ilginiz için çok teşekkür ederim. Yeni gelen üyler olsun düşündüğümde alışması zor olacaktır. Forumda o kısmın eskisi gibi devam etmesi, daha rahat olacaktır. Belki ileride "en iyi seçilen ekran görüntüleri" diye ayrı bir başlık olabilir; düzenli bir yarışma yaparak iki üç ayda bir seçilebilir. Ya da bu fikir, daha farklı bir şekilde de değerlendirilebilir. Hatta bu seçkin yani en çok beğenilen ekran görüntüleri
http://www.linuxmint.net.tr/ ana sayfasında "ekran görüntüleri" diye bir başlık altında bile olabilir.
Bazı dağıtımların ana sayfasında denk gelmiştim. Tabi sadece hepsi bir fikir.
Hepinizin özgürlüğü ve teknolojisi bol olsun...