Herkese merhabalar . Mint forumunun olması beni çok mutlu etti . Düne kadar Windows 7 işletim sistemi kullanıyordum ama gerek windows uygulamalarının yaygınlığı yüzünden virüs v.b şeylerle uğraşmak , gerekse sıkkınlıkdan dolayı bu kararımı değiştirdim be linux ' u keşfetmeye karar verdim . Ama kurulumu tamamladıktan sonra karşılaştığım bir sorun var ve üstesinden gelemedim . Sorunum şu ;
Kurulumu tamamladıktan sonra 'Bilgisayarım' a tıklıyorum ve Hard diskimi daha proffessional bir şekilde birkaç harf ve çoğunluklu olarak rakamla göstriyor . Tıkladığım zaman içine girmeyi umuyorum lakin öyle olmuyor . Bana '''''''' KONUM BAĞLANAMADI , VE AKABİNDE YANİ ALTINDA DOSYA BAĞLANAMADI ''''''' uyarısı veriyor . Görsellerle destekleyeyim ;

Bunu çözmek için birden çok olmak kaidesiyle formatladım . İakin bir çözüme ulaşabilmiş değilim
Ve anlamadığım bir başka bilinmez ise şu ;
Dosya sistemi ne ola ki ? Özellikler dediğimde alanıda çok büyük bu şekilde ayarlamış idim ama bunun windows daki gibi c veya d biçimlerinde yada benzerinde olmasını beklemiştim . Bu alanı Kullanabilirmiyim sağlıklı olur mu ?

Ve not olarak : Çok acemiyim , Terminal kullanamıyorum yada gerekli kodları henüz öğrenemedim . Yardım girişimlerinizde bunu da göz önünde bulun durursanız minnettar olacağım . Güncel olarakta her dakika konunun takibinde olacağım . Şimdiden minnettarım çok teşekkürler ..