Gönderen Konu: Win7 hk  (Okunma sayısı 3168 defa)

Çevrimdışı FroverFree

• Yeni Penguen
  • *
  • Grafik Kartı: Nvidia Gtx 1050 Ti
  • İşlemci: Intel Core i7 6700k
Win7 hk
« : 08 Ekim 2015, 20:21:12 »
Ben Linux kullanıyordum çöktü. Siyah boot ekranında kalıyor. Windows kuracağım, ne yaptıysam yaptım olmadı usb ile denedim boot ayarları falan yaptım olmuyor, yardım.

Düzenleme: Yazım kuralları
Yazım kurallarına özen gösteriniz.
Forum Kuralları
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 21:06:07 Gönderen: Butterfly »

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
  • Dağıtım: Linux Mint 20 & LMDE 4
  • Masaüstü Ortamı: Cinnamon 4.6 & Xfce 4.14
  • Grafik Kartı: Nvidia GF 9500
  • İşlemci: AMD X3
Ynt: Win7 hk
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2015, 21:07:55 »
[member=2389]FroverFree[/member], forumda Windows kurulumu için destek vermiyoruz. Linux altında Windows ISO dosyası yazdırmak için forumda örnek konular mevcut, bunları inceleyebilirsiniz.
Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce...

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı sellami

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • MayaSoft (Selami)
    • Ubuntu Türkiye
  • Dağıtım: Ubuntu Mate & Linux Mint Debian
  • Masaüstü Ortamı: Mate
« Yanıtla #2 : 07 Aralık 2015, 01:29:59 »
Windows'un kurtarılmasıyla ilgili hala destek lazımsa bana özelden yazabilirsiniz, multiboot konusunda yardımcı olabilirim. Ayrıca ben Linux için grub kullanmıyorum bunun yerine Windows başlangıç yöneticisini yapılandırıyorum zaten işimin bir kısmı da bu.  :) Yardım lazım olan bana yazabilir.

Ayrıca Windows 10 ile gelen Toshiba aldıysanız UEFI sebebiyle Ubuntu / Linux Mint kuramazsınız, bu konuda destek isteyene yardımcı olabilirim. Kadıköy tarafında olanlara cumartesi mesai bitiminden sonra bir kahve ısmarlaması şartıyla da kahve dünyasında yardımcı olabilirim, tabi notebook olacak tutup da desktop getirmeyin sakın.  :)

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #3 : 07 Aralık 2015, 01:37:02 »
[member=2638]sellami[/member], burasının bir forum olması sebebiyle kimsenin kimseye özelden/uzaktan yardım istemesini uygun bulmuyoruz. Kendimizde özelden yardım taleplerini kabul etmiyoruz. Bu sebeple iletiniz bir süre sonra geçici bellek alanına taşınacaktır.

Ayrıca Windows ISO dosyasının USB medyaya yazılması ile ilgili sorunun cevabı forumda mevcut.

[info] Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler  |  Forum Kuralları  |  Kod Etiketi Kullanımı[/info]

Çevrimdışı sellami

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • MayaSoft (Selami)
    • Ubuntu Türkiye
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2015, 01:41:15 »
Hocam kusura bakmayın niyetim kötü değildi, forum kurallarında da böyle bir yasaklama görmedim. Reelden de yardımcı olabilirim, bu konuda bir kısıtlama var ise bu yönde gelen taleplere olumsuz cevap vereyim.

Çevrimdışı Butterfly

• Proje Sorumlusu
  • Guru
  • Linux Mint Türkiye
« Yanıtla #5 : 07 Aralık 2015, 01:54:27 »
Evet forum kuralları arasında mevcut değil, özelden sorun çözmenin forum ortamına uygun olmayacağını aşikar görmüş olmalıyız. Bununla birlikte benzer durum sebebiyle burada açıklmasını yaptığımız üzere yeni üyelere mesaj kısıtlaması getirmiştik. Özelden sorun çözülmesi taleplerinin veya üyelerin sorunlarını birbiriyle özel mesaj yardımıyla çözmelerinin forum ortamına uygun olmayacağını, genele bir katkısının bulunmayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı sellami

• Çok Yeni Penguen
  • *
  • MayaSoft (Selami)
    • Ubuntu Türkiye
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2015, 02:06:27 »
Anladım Butterfly hocam. Benzeri forumlarda bu konularda biraz daha esnek davranıyorlar ancak sizde bu kural daha sıkı ise bende uymakla yükümlüyüm. Bundan sonra bu kurala tamamen uymak için çaba harcayacağım.