Bu sorun Opera ve Chromium'da oluyor ama Firefox'da olmuyor. Bir örnek ile bu sorunu anlatmak istiyorum. Sahibinden.com sitesinde, bulunduğum sayfanın kapanmasını istemiyorum. Bu yüzden bir ürünü incelemek için, o ürün üzerine sağ tıklayıp, ''yeni sekmede aç'' seçeneğini tıklıyorum. Böylelikle ana sayfam arkada açık kalacak ve yeni sekmeyi açmış olacağım. İşte bunu yaptığımda, yani o ürünün üzerine gelip sağ tıkladığımda, yeni sekmede açılması gereken o ürünün sayfası, bilgisayara, resim dosyası olarak, resimler bölümüne iniyor. Ve bu her seferinde böyle oluyor. Ama yanlış anlaşılmasın ürün fotosu üzerine, fotoyu açmak için tıklamıyorum. Ürünün sayfasını açan, sayfa içi linklerine sağ tıklıyorum. İşte o sayfa, ben sağ tıklar tıklamaz, bilgisayarımda resim bölümüne resim olarak iniyor. Ama Firefox'da olmuyor. Şu aşağıdaki fotoda, üzerine sağ tıkladığım, sayfa içi linklerini görebilirsiniz. İşte orada ''Beko Laptop'' yazan mavi yazının üzerine sol tıkladığımda, o ürünün sayfası açılıyor. Ve bu bulunduğum ana sayfa kapanıyor. Ben bu ana sayfanın kapanmasını istemediğimden, oraya sağ tıklayıp, ''yeni sekmede aç'' diyorum. Ama yeni sekmenin sayfasını, bilgisayarımın resimler bölümüne indiriyor.